Νομίσματα:  
Γλώσσες:  GreekEnglish
Καλάθι αγορώνΈχετε 0 προϊόντα στο καλάθι.
Κατηγορίες
Bestsellers
Νέα προϊόντα
Ρεζερβουάρ Αλουμινίου για DAF LF 645x498 (με Φλάντζα)
Ρεζερβουάρ Αλουμινίου για DAF LF 645x498 (με Φλάντζα)
Ρεζερβουάρ Αλουμινίου για DAF LF  645x498 - Με φλάντζα 1. Τύπος Αλουμινίου AlMg 5754H22. 2. Πάχος Ελάσματος 2,5mm. 3. Τάπα Εκενώσεως Πετρελαίου 1/2''. Διαθέσιμες διαστάσεις: ...
Τιμή:  :0.00€
Όροι Χρήσης
  • Το michos-tank.com δεν αποθηκεύει και δεν ελέγχει τα δεδομένα πιστωτικών καρτών.
  • Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνονται με την χρήση πιστοποιητικού SSL συνεπώς είναι κρυπτογραφημένες και παρέχουν την μέγιστη δυνατή ασφάλεια ενάντια στην υποκλοπή δεδομένων.
  • Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του καταστήματος www.michos-tank.com και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες του διαδικτυακού τόπου www.michos-tank.com, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.
  • Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.michos-tank.com λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.michos-tank.com χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης.
  • Ο χρήστης ανα πάσα στιγμή μπορεί να ζητήσει την διαγραφή των προσωπικών του στοιχείων απο τα αρχεία του www.michos-tank.com

 

Τρόποι Πληρωμής

 

Αντικαταβολή

Για όσους προτιμούν την αντικαταβολή τα προϊόντα μας παραδίδονται μέσω των ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ/Γενικη Ταχυδρομική  και εσείς πληρώνετε την στιγμή της παραλαβής. Εάν δεν είναι δυνατόν να σας τα παραδώσουν, μπορείτε  να παραλάβετε την παραγγελία σας από το πλησιέστερο ταχυδρομείο.

 

Πιστωτική κάρτα

Ο  πιο συνήθης και ασφαλής τρόπος πληρωμής είναι η πιστωτική κάρτα. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε VISA, AMERICAN EXPRESS η MASTERCARD και να κάνετε τις αγορές σας με ασφάλεια μέσα από τις σελίδες του καταστήματος μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας.

 

PayPal

Το paypal έχει θεσπίσει μια σειρά κανόνων λειτουργίας, που το καθιστούν ως μια από τις πιο αξιόπιστες και ασφαλείς λύσεις για online συναλλαγές. Διαθέτει μια σειρά πλεονεκτημάτων, που ευνοούν τους πελάτες μας. Πιο συγκεκριμένα:
α) Εξασφαλίζει τον πελάτη όσο αναφορά την πληρωμή του. Εάν δεν παραλάβει τα προϊόντα που έχει παραγγείλει, θα του επιστραφούν τα χρήματα του.
β) Παρέχει πολύ υψηλά επίπεδα ασφαλείας, καθώς εγγυάται την απροβλημάτιστη διεκπεραίωση κάθε συναλλαγής καθώς και την ασφάλεια προσωπικών δεδομένων.
γ) Είναι δωρεάν. Οι πελάτες μας δεν χρεώνονται για να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία αυτή.
δ) Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πληρωμές είτε μέσω λογαριασμού paypal, είτε με τη χρήση διαφόρων πιστωτικών καρτών.

Συνέχεια